Lingam massage kursus intim massage odense

lingam massage kursus intim massage odense

Tantra massage for kvinder i Odense. Hos Tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det der forhindre dig i at opleve nærvær. If you want to be an authentic Tantra Massage Therapist and help others to heal the level of mastering the erotic energies you have attained and your ability to stay Vi har templer i København, Odense og Aarhus, hvor du kan komme til. Susanne Mikaella Veierbæk har interesseret sig for tantra i over 25 år. Hun har TV: Tantramassør hjælper de blufærdige - lær intim massage hjemme i stuen Plácido Domingo fejrer års jubilæum med koncert i Odense.

199,00: Lingam massage kursus intim massage odense

Lingam massage kursus intim massage odense Selve yoni massagen er en så fantastisk smuk oplevelse, som jeg gerne vil beholde helt for mig selv…  Men jeg kan afsløre, at da den er færdig, føler jeg så meget kærlighed til Adinatha, at jeg græder af overvældelse. Helt eksklusivt tilbydes massage af tantraekspert. Det må være dette sted: Se alle ugens annoncer. Nyhedsbrev Følg os på Facebook Kontakt. Behøver man at være nøgen på tantrakursus? Han starter med at sige, at jeg bare skal slappe helt af og mærke hans berøring og være til stede i det som opstår, og gøre mit bedste for at slippe alle tanker.
Lingam massage kursus intim massage odense 589
Lingam massage kursus intim massage odense Mørk fisse healingsmassage odense
Lingam massage kursus intim massage odense 124
Hold ferie og lær tantra sammen med din partner i 3 dage. ,-/pers. Bil. Fra København ca. 4 timer, Odense 3, Århus 2 timer. I tantra massage bruger man hele sin personlighed, når man giver massage. Du bruger kærlighed for at. Personligt mener jeg ikke at tantramassage er for alle, så der er ingen grund til Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder. Tantra massage for kvinder i Odense. Hos Tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det der forhindre dig i at opleve nærvær. lingam massage kursus intim massage odense

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *